Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dlaczego Wyjadasz Mi Frytki Batłomiej :) (2753 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
A czy takie , ciągłe podróżowanie , nie staje się z czasem mączące i nie zmienia się również w Pracę ?.
---
Nawet nie specyficzną pracę , a zwykłą harówę ponad ustawowe godziny ...
Świątek piątek i podwieczorek ...
---
Rozmawiałem onegdaj w Zamierzchłych Czasach z Tony Halikiem ...
---
I niezbyt kolorowo to opisywał - dotyczy samego zajęcia - zwanego przez ciebie Podróżowanie ! .
---
Mówił iż dla Niego , to ciężki kawałek Chleba ... ( który jednak Lubi) a tylko dla widza / bez względu na nośnik /to coś Egzotycznego i zapierającego dech .
---

.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Zalezy jakie jest Twoje podejscie Gabriel i zgadzam sie, to sie moze przerobic w ciezka harowke, czeste podrozowanie moze stac sie meczace, tylko kto mowi ze musisz czesto podrozowac.
Ciezka moze byc rowniez praca na kuchni po kilkanascie godzin - jezeli to jest Twoja pasja, to nie czujesz wtedy ze ciezko pracujesz.

Jezeli zajmuejsz sie w zyciu tym czym chcesz i kochasz to co robisz to nigdy nie bedziesz musial pracowac.
Ja kocham podroze wiec nie czuje zebym tyral.

Sergiusz jak napisal "zapierdala" caly rok - i nic w tym zlego, kazdy ma wybor, "OPCJE" kiedy rano wstaje, tak jak juz na poczatku o tym pisalem.
Tony Halik odwalil kawal dobrej roboty, dzieki czemu inni mogli zwiedzac z nim swiat siedzac przed TV tak jak np, CZESIO.

Ja pokazuje ludziom, ze moga zwiedzac swiat nie siedzac przed TV ale ruszajac cztery litery i doswiadczac tego wszystkiego samemu - ale.......kazdy ma wybor i podejmuje swoje decyzje

Ponownie pszepraszam za blendy Sergiusz jesli jeszcze tutaj jestes.
Pozdrawiam ferajne

Gabriel napisał:
A czy takie , ciągłe podróżowanie , nie staje się z czasem mączące i nie zmienia się również w Pracę ?.
---
Nawet nie specyficzną pracę , a zwykłą harówę ponad ustawowe godziny ...
Świątek piątek i podwieczorek ...
---
Rozmawiałem onegdaj w Zamierzchłych Czasach z Tony Halikiem ...
---
I niezbyt kolorowo to opisywał - dotyczy samego zajęcia - zwanego przez ciebie Podróżowanie ! .
---
Mówił iż dla Niego , to ciężki kawałek Chleba ... ( który jednak Lubi) a tylko dla widza / bez względu na nośnik /to coś Egzotycznego i zapierającego dech .
---

.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
jestem i uwaznie sledzę, mnie nie musisz przepraszac. Zastanawiam się tylko jak to taki podróznik w skandynawii nie był i próbuje przez forum dowiedziec sie jak tu jest. Moze Twoje podróze są wirtualne??? Oceniasz innych, mnie, Czesia i td uparłes sie z tym TV a nie masz pojęcia kto gdzie był. My przynajmniej w Norwegii byliśmy, a Ty nie, więc jesteś dupa a nie podróżnik(bez obrazy). pozdrawiam i milego zwiedzania z goole maps

gdybyś promował podróżowanie- to by nikt się Ciebie nie czepiał, ale reklamowanie nieróbstwa nie jest mile spotykane więc się nie dziw że tak Cie postrzega kilka osób, łącznie ze mną.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
jaworro napisał:
czesio.:* napisał:
jaworro napisał:
kazda osobe jest stac na to na co jej sie wydaje ze jest ja stac lub na to co sobie wmowi

noo...bardzo to głębokie co napisałeś...
przypominasz troche S.Tymińskiego...

Widze ze oczytanym czlowiekiem jestes, ciesze sie.
Moze kiedys wpadniesz na moja ksiazke

Znam z tytulu tylko jedna ksiazke Krzysztofa JAworskiego, "Do szpiku kosci". To ta?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Nie wiem, nie czytalem i nigdy nie napisalem ksiazki.

Karol.Ky napisał:
jaworro napisał:
czesio.:* napisał:
jaworro napisał:
kazda osobe jest stac na to na co jej sie wydaje ze jest ja stac lub na to co sobie wmowi

noo...bardzo to głębokie co napisałeś...
przypominasz troche S.Tymińskiego...

Widze ze oczytanym czlowiekiem jestes, ciesze sie.
Moze kiedys wpadniesz na moja ksiazke

Znam z tytulu tylko jedna ksiazke Krzysztofa JAworskiego, "Do szpiku kosci". To ta?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Aha, bo myslalem, ze moze cos napisales.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
znikam stad pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Widzisz Sergiusz, pomimo tego ze jestem "DUPA" nadal sie zastanawiasz nad tym jak to jest mozliwe, ze mnie nie bylo jeszcze tu czy tam.
Wiec to ze jeszcze tutaj jestes oznacza ze moj marketing dziala
Aczkolwiek nie dbam o to z drugiej strony, bo i tak z kims takim jak TY biznesu zadnego bym nie zrobil, wiec badz dalej i przyozdabiaj to forum swoimi podejrzeniami

sergiusz napisał:
jestem i uwaznie sledzę, mnie nie musisz przepraszac. Zastanawiam się tylko jak to taki podróznik w skandynawii nie był i próbuje przez forum dowiedziec sie jak tu jest. Moze Twoje podróze są wirtualne??? Oceniasz innych, mnie, Czesia i td uparłes sie z tym TV a nie masz pojęcia kto gdzie był. My przynajmniej w Norwegii byliśmy, a Ty nie, więc jesteś dupa a nie podróżnik(bez obrazy). pozdrawiam i milego zwiedzania z goole maps

gdybyś promował podróżowanie- to by nikt się Ciebie nie czepiał, ale reklamowanie nieróbstwa nie jest mile spotykane więc się nie dziw że tak Cie postrzega kilka osób, łącznie ze mną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
jaworro napisał:
Widzisz Sergiusz, pomimo tego ze jestem "DUPA" nadal sie zastanawiasz nad tym jak to jest mozliwe, ze mnie nie bylo jeszcze tu czy tam.
Wiec to ze jeszcze tutaj jestes oznacza ze moj marketing dziala
Aczkolwiek nie dbam o to z drugiej strony, bo i tak z kims takim jak TY biznesu zadnego bym nie zrobil, wiec badz dalej i przyozdabiaj to forum swoimi podejrzeniami

sergiusz napisał:

Ja tu marketingu nie widze, moze slepy jestem, albo niedouczony w temacie marketingu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok